betonozas

Betonozás - Jó munkának idő kell

Cégünk csapata terhelhető, így garantált stabilitást biztosít Önnek betonozási folyamatok kivitelezésénél is. Már harmadik évszázada annak, hogy ez az anyag az építőiparban megjelent, s robbanásszerű, sokrétű használata, azóta is folyamatos.

A módszer legfőbb előnyei között említhetjük a képlékenységét, melynek köszönhetően könnyen bedolgozható, valamint, hogy megszilárdulása után, olyan stabilitást kölcsönöz, amire semmilyen másik, eddig ismert építőanyag sem képes

Betonozni lehet a megrendelőnél, előre meghatározott alak és paraméterek szerint történő öntőforma kialakításával, zsaluzással, de a betonozás során helyileg máshol legyártott kész szerkezeteket is lehet rendelni, és azokat kiszállítani, beilleszteni.

Fontos tudni mi az az idő, melynek szükséges eltelnie ahhoz a betonozás után, hogy termékünk maximális nyomószilárdságát elérje, mely után folyamatos terhelhetőség alatt is nagyon hosszú ideig változatlanul ellen áll.

Hála a korunk adta lehetőségeknek és technológiáknak, a betonozás folyamatai, gépesíthetőségüknek köszönhetően jól lerövidíthetőek.

Továbbra sem elég csupán egy jó recept. A szakértelem és több éves gyakorlati háttér, megfelelő felszerelés, hozzáértéssel való előkészítés, tudatos befejezés, keverési arány, vasalási munkálat, mind szükséges ahhoz, hogy igényes, megbízható, rendeltetését hosszú időn keresztül tartani bíró terméket kapjunk.

Igazán sokrétű felhasználhatóságának köszönhetően, nagyon sok minden készülhet ezzel a módszerrel: alap, födém, tartóoszlop, erkély, lépcső, kocsi beálló, stb.

Bárhová is szeretné, javasolt szakmabeliekre bízni már az elején, így megelőzheti a nem kívánt bosszúságot, melyet egy helytelen kivitelezés szükségszerű lerombolása okozhat.

Cégünk:

 • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik
 • a felmérést és árajánlat készítést díjmentesen vállalja, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
 • csapatunkban fix létszám a jellemző, mely igény szerint növelhető a határidő betartása végett
 • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállal kivitelezéseket
 • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtja a takarítást

Keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a betonozással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

AJÁNLATKÉRÉS

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898

Adatkezelési tájékoztató
Elérhetőségek
Szolgáltatások
 • Kül- és beltéri munkálatok,
 • építőmesteri munkák, új házak
 • építése és meglévők felújítása,
 • burkolás és mélyépítés,
 • ingyenes felmérés és
 • árajánlat készítés.