bontas

Ahhoz, hogy valami új születhessen, meg kell szabadulnunk a régitől.

Új elképzeléseink megvalósításának kivitelezése érdekében a legtöbb esetben szükséges és elengedhetetlen is bontási munkák elvégzése.

Ez bizony az építőiparban használt eljárások nem éppen legkedveltebb munkafázisa, azontúl, hogy sok fizikai erőt igényel, ezáltal nagy energiafelhasználásra kerül sor, rengeteg kosszal is jár.

Bontási munkák - Többet ésszel, mint erővel!

Hiba volna laikusként azzal a gondolattal áltatni magunkat, hogy jó fizikai erőnléten kívül más nem is igazán szükséges a romboláshoz. A bontási munkák igenis alapos tervezést igényelnek, speciális odafigyelést, kiemelt elővigyázatosságot, hogy testi sérülés nélkül kizárólag a valóban lebontani kívánt részektől szabaduljunk meg, véletlenszerű omlásokat, dőléseket elkerülve.

A bontást igénylő épület határozza meg, hogy szükséges-e engedély, bontási tervezet beszerzése, hatósági illeték megfizetés, műszaki vezető kihelyezése, a keletkezett hulladék mennyisége és milyensége pedig annak tárolására és elhordására szabhat kereteket.

Bontási munkák elvégzésére, profi csapatot biztosítunk az Ön számára, mely rendelkezik a szükséges gépesített berendezésekkel, eszközökkel, példaértékű munkamorállal és lendülettel.

Néhány dolog, melyet cégünkről tudni érdemes, hogy minket válasszon:

  • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
  • a helyszíni felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
  • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, mely igény szerint növelhető a határidő betartása végett
  • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
  • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást

Várjuk megkeresését a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy bontási munkálatokkal kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.