epuletek_atalakitasa

Változás, fejlődés, siker.

Ahhoz, hogy haladhassunk: korral, divattal, elkerülhetetlen környezetünk időnkénti megváltoztatása, személyes tereink, és a minket körülvevő épületek átalakítása. Hogy valami új születhessen, az elavultat, divatjamúltat minimum át kell formálnunk, – hisz ez a dolgok rendje.

Babaszobánk kisdedéből, szorgosan tanuló diák, lázadó kamasz, majd önálló, dolgozó felnőtt, később felelősségteljes szülő, nagyszülő lesz, mely életünkben végbemenő és jól lekövethető idősíkon való átalakulás, nem csak személyes vonatkozásban, de karrier szintjén ugyanúgy megfigyelhető. Kezdhetjük ácsinasként, ahonnan kitartás és képességeink maximális felhasználása révén egy jól menő építkezési vállalat épületek átalakításával is foglalkozó vezérigazgatójává válhatunk.

Bármelyik fentebb megemlített szempontot figyelembe véve, akár magánszemélyként, akár vállalkozóként: szükséges az épületek átalakításának is szentelnünk, ahhoz, hogy az híven tükrözhesse jelenlegi helyzetünket, fejlődési irányunk ívét, adott érdeklődésünket, pozíciónkat a társadalomban, munkaerő piacon betöltött szerepünket, aktivitásunk profilját.

Ha egy babákkal és játék katonákkal telített színes mintázatú szoba falai között rendelünk, biztosan nem fogunk hiteles szakemberként feltűnni pácienseink részére.

Az épületek átalakítása elengedhetetlen tehát, ha például asztalos műhelyből, irodát álmodunk, vagy eddig jól menő éttermünket uszodával váltanánk fel.

Épületek átalakítása aktuális például, ha:

 • nőni, bővítkezni szeretnénk
 • a folyamatosan változó tendenciánkkal lépést szeretnénk tartani
 • valamilyen újonnan elfogadott és hatályba lépett előírási követelménynek kell eleget tennünk
 • vállalkozáson belül profilt váltunk
 • elhasználtság, divatjamúltság miatt korszerűsíteni szeretnénk

Amit cégünkről tudni érdemes, hogy épületek átalakításával minket bízzon meg:

 • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik
 • a felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
 • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
 • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
 • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást, mely igény szerint egyeztethető

További tanácsért és információért keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a lakó és nem lakó épületek építésével kapcsolatosan további tájékoztatást nyújthassanak az Ön számára.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
 • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.