epuletek_felujitasa

Épületek felújítása

Az épületek felújítása cégünk profiljának egyik főtevékenységéhez tartozik.

Legyen a cél akár korszerűsítés, stílusváltás, vagy az ok elavultság, már kevésbé időtálló elemek kicserélése újra, az öregedéssel járó hibák eltüntetése, elhasználódás, komfort, vagy egyéb területeken való elmaradottság az új épületekkel szemben, – esetleg mert egyszerűen, már nem érzi elég biztonságosnak a régit, vagy mert kellemetlen emlékeket idéz fel az épület bizonyos része, – azzal, hogy épület felújításra adja a fejét, garantáltan felfrissíti a maga körül lévő energiákat, és elégedettséggel, örömmel tölti majd el az új környezetében eltöltött idő, annak új adottságainak maximális kihasználása.

Az épületek felújításával is foglalkozó cégünk főbb munkavégzési területei Pécs és Baranya megye, megegyezés szerint, viszont országosan is vállalunk kivitelezéseket magánszemélyek illetve vállalatok részére egyaránt.

Érdemes tudni, hogy az épületek felújítása céljából, az elvállalt munka kiváló minőségben történő átadásához kizárólag szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek. Fix létszámmal dolgozunk, összeszokott, professzionális csapatunk létszáma természetesen igény szerint növelhető, amennyiben a határidők betartása ezt megköveteli. Minden esetben rendkívüli precizitás és odafigyelés jellemzi munkavégzésünk összes folyamatát.

Épületek felújítása – a múlt és a jövő találkozása

Időtállóság és magas szintű ügyfél elégedettség elérése céljából az épületek felújításának kivitelezéséhez szükséges, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, továbbá a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk.

Cégünk az épületek felújítását alvállalkozóként is vállalja, egy további kiegészítő szolgáltatás pedig, az épületek felújítása során tett munkálatok alkalmával keletkezett rendetlenség illetve kosz eltakarítása, mely elvégzését igény és felár ellenében biztosítjuk.

A következő kiemeléssel szeretném felhívni kedves figyelmét, hogy a felmérés és az árajánlat készítés minden esetben díjmentes.

Bármilyen kérése, kérdése adódna, kérjük, keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére a megjelölt időkben, hogy az épületek felújításával kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően, és időpont egyeztetés, valamint díjmentes munkafelmérés következtében kivitelezhessük Önnek a megálmodott épület felújítását személyes igényeire szabva.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk Önnek!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.