falazas

Egy kis homok, mész és víz, ennyi lenne az egész?

Falazási technikákból jó néhány ismert. Ezek legbizarrabbja talán az idehaza és szomszédságunkban is, népi hiedelem által elterjedt, asszony eltüntetési módszer, melyet Kőmíves Kelemen és Manole mester, utolsó elkeseredettségükből merített ihletettségük eredményezett, s esetükben a falak újra leomlását ez valóban kiválóan megakadályozta.

Ahhoz, hogy kiváló minőségű munkát nyújtó, magas fokon képzett és sok éves tapasztalattal rendelkező mesteremberekből álló csapatot találjon, akik, bár kevésbé különös, de annál hatékonyabb és stabilabb falazás megbízás megbízását vállalják, a lehető legjobb helyen jár.

Falazás - készülhet legóból a gyerekszobában, illetve puha homokból a játszótéren, de lehet falazni merő jóindulatból és bajtársiasságból is, később, - kamaszkorban.

A falazás nálunk nem csupán legenda!

Ahhoz, hogy hosszú éveken, garantáltan álljon a munka, cégünk a falazáshoz kiváló szakértelemmel és több éves gyakorlattal rendelkező professzionális kőműves kollégák munkája révén vállalja és biztosítja a felvállalt munka elvégzését, hogy az eredmény kifogástalan lehessen.

Cégünk, más építkezésnél és felújításnál szükséges szolgálatai mellett, a falazáshoz szükséges felmérést, illetve árajánlat készítést is díjmentesen végzi.

Néhány további érv, mely a mellett szól, hogy a falazáshoz minket válasszon:

  • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
  • magánszemélyek és vállalatok részéről egyaránt vállalunk megbízásokat
  • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
  • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
  • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást is

Keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a falazással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

Szeretettel várjuk falazással való megbízását, határ a csillagos ég!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.