gletteles_festes

Ami a glettelésben, festésben a legjobb, hogy Ön helyett mi végezzük!

Gratulálunk! Új építkezés esetén, amikor ennél a lépésnél tart, bizton állíthatjuk, hogy a munka nagy részét már maga mögött tudhatja. A falak kifestésével, ha csak gondolati szinten is kell foglalkoznia, ezt máris tekintheti egy relaxációs tevékenységnek, a színek gyönyörű palettájából való válogatás öröm!

Ebben ugyanúgy van része annak is, aki arculatváltás, felújítás vagy átalakítás miatt kezd festési munkálatokba.

Hála nekünk, a kívánt színárnyalat kiválasztása után, Önnek csupán annyi a dolga, hogy a magas szinten, igényesen kivitelezett munka, és takarítás után, melyet cégünk vállal, hátradőlve élvezhesse megújult terei hangulatát.

Amennyiben precíz, makulátlan és tartós eredményt óhajt, egyenetlen, foltos és lemálló, lepergő falak helyett, úgy a glettelést, festést bízza több éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkra, akik lelkesen vállalják beltéri és kültéri részek glettelését, festését egyaránt.

A ma beszerezhető, korszerű, kiváló minőségű festékanyagok széles választékának és rövid száradási idejének köszönhetően, az év bármely szakában elhatározhatja magát festésre.

Cégünk ingyenes felmérést és árajánlat készítést vállal!

Bármi legyen is a glettelés, festés szükségességének oka:

  • javítás, takarás, folt eltávolítás, kifakult, megunt színek újjá varázsolása, teljesen új épület befejezése
  • glettelésben, festésben jártas kollégáink garantáltan kedvére való munkát végeznek az előkészületektől egészen a munkálatokkal keletkező kosz eltávolításáig.

Amit rólunk tudni érdemes:

  • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
  • a felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
  • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
  • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
  • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást is

Várjuk megkeresését a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy gletteléssel, festéssel kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.