hidegburkolas

Magas színvonal biztos alapokon.

Hol alkalmazzuk? Milyen anyagból készüljön? Melyik helyiséghez mi ajánlatosabb? Hogyan távolítsam el a régit? Mit kezdjek a burkolandó felülettel a hidegburkolás előtt, ahhoz, hogy az megfelelően legyen előkészítve az új számára? Melyek a munkafázisok és azok egymásutániságának sorrendje? Milyen szerszámok kellenek? Hogyan kezdjünk hozzá? Elég stabilra sikerül-e?

Ha nem akar elveszni a fentebb felsorolt kérdések kavalkádjában, mindenképp ajánlatos szakemberre bízni otthona, irodaháza, rendelője, vállalkozása bármely terének a hidegburkolását. Mint tudjuk ezt az eljárást legjellemzőbben konyhák, illetve fürdőszobák aljzat burkolásához használják, bár a fentebb említett terek függőleges részeit is boríthatja hidegburkolás, továbbá nappalik, folyosók és előszobák padlóburkolására is előszeretettel alkalmazzák.

A hidegburkoláshoz leggyakrabban használt anyagok: csempe, járólap, égetett kerámia, márvány, kő. Nyilvánvalóan az esztétikai jellegen kívül, számos más szempontot is ajánlatos figyelembe venni a hidegburkolás kiválasztása előtt. Mennyire véd, mennyire szigetel, mennyire strapabíró, kopásálló, mennyire vízhatlan, valamint, a mai rohanó világunkban nem elhanyagolandó tényező a kiválasztott burkolat karbantartásához, ápolásához szükséges időráfordítással való kalkulálás sem.

Hidegburkolás - szép is, de vajon stabil is?

Ahhoz, hogy a fentebbi kérdésre biztos szívvel, határozottan és magabiztos mosollyal mondhassunk igent, alább felsorolnám azokat az érveket, melyek a mellett szólnak, hogy miért érdemes cégünket megbíznia a kívánt hidegburkolás alapos és szakszerű kivitelezésével:

 • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
 • a felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
 • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
 • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
 • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást is

Keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a hidegburkolással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

Egy elégedett ügyfélnél, csak több elégedett ügyfél lehet jövedelmezőbb. Nekünk cél tehát, hogy makulátlanul megvalósíthassuk elképzelését!

AJÁNLATKÉRÉS

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898

Adatkezelési tájékoztató
Elérhetőségek
Szolgáltatások
 • Kül- és beltéri munkálatok,
 • építőmesteri munkák, új házak
 • építése és meglévők felújítása,
 • burkolás és mélyépítés,
 • ingyenes felmérés és
 • árajánlat készítés.