hidegburkolas

Magas színvonal biztos alapokon.

Hol alkalmazzuk? Milyen anyagból készüljön? Melyik helyiséghez mi ajánlatosabb? Hogyan távolítsam el a régit? Mit kezdjek a burkolandó felülettel a hidegburkolás előtt, ahhoz, hogy az megfelelően legyen előkészítve az új számára? Melyek a munkafázisok és azok egymásutániságának sorrendje? Milyen szerszámok kellenek? Hogyan kezdjünk hozzá? Elég stabilra sikerül-e?

Ha nem akar elveszni a fentebb felsorolt kérdések kavalkádjában, mindenképp ajánlatos szakemberre bízni otthona, irodaháza, rendelője, vállalkozása bármely terének a hidegburkolását. Mint tudjuk ezt az eljárást legjellemzőbben konyhák, illetve fürdőszobák aljzat burkolásához használják, bár a fentebb említett terek függőleges részeit is boríthatja hidegburkolás, továbbá nappalik, folyosók és előszobák padlóburkolására is előszeretettel alkalmazzák.

A hidegburkoláshoz leggyakrabban használt anyagok: csempe, járólap, égetett kerámia, márvány, kő. Nyilvánvalóan az esztétikai jellegen kívül, számos más szempontot is ajánlatos figyelembe venni a hidegburkolás kiválasztása előtt. Mennyire véd, mennyire szigetel, mennyire strapabíró, kopásálló, mennyire vízhatlan, valamint, a mai rohanó világunkban nem elhanyagolandó tényező a kiválasztott burkolat karbantartásához, ápolásához szükséges időráfordítással való kalkulálás sem.

Hidegburkolás - szép is, de vajon stabil is?

Ahhoz, hogy a fentebbi kérdésre biztos szívvel, határozottan és magabiztos mosollyal mondhassunk igent, alább felsorolnám azokat az érveket, melyek a mellett szólnak, hogy miért érdemes cégünket megbíznia a kívánt hidegburkolás alapos és szakszerű kivitelezésével:

  • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
  • a felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
  • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
  • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
  • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást is

Keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a hidegburkolással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

Egy elégedett ügyfélnél, csak több elégedett ügyfél lehet jövedelmezőbb. Nekünk cél tehát, hogy makulátlanul megvalósíthassuk elképzelését!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.