hoszigeteles

Garantált szakértelem és megbízhatóság.

Akár új épül, akár a régi újul, legyen szó átalakításról, korszerűsítésről, a hőszigetelés fontossága biztosan mindenkinél az alapos átgondolás főbb tételei között az első helyek egyikén áll.

Számos érv szól amellett, hogy miért érdemes hőszigetelést csináltatni. Azonkívül, hogy melegebb lakást, alacsonyabb fűtésszámlát eredményez, a hőszigetelés pedig növeli az ingatlan piaci értékét.

Ezáltal jövőbeli anyagi hasznot hozva, többszörösen térül meg tehát a kezdeti befektetés. Csökken továbbá az ingatlan káros anyag kibocsátásának szintje is a hőszigetelés által, így környezetbarát módon érhetünk el magasabb komfortfokozatot, kevesebb energia ráfordítással.

Szerencsés eset, hogy mivel a hőszigetelésre használt anyag takarásra kerül majd, a hölgyek nem fognak elveszni a stílus, szín, dizájn és forma kiválasztásánál, ezek helyett minden figyelem a lehető legnagyobb energiatakarékosságra irányulhat, s arra, hogy mindenki a saját költségvetéséhez mérten, választhassa ki a legmegfelelőbb hőszigetelést.

Hőszigeteléshez, hazánkban, a leggyakrabban használt anyagok a következők: üveggyapot, kőzetgyapot, PUR hab, fagyapot lemez, expandált polisztirol, extrudált polisztirol.

Melyek azok a szempontok, melyeket a hőszigeteléshez használatos anyag kiválasztásánál figyelembe venni érdemes?

  • az adott anyag páraáteresztő képessége,
  • a vízfelvevő tulajdonsága, tűzállóssága, időtállósága,
  • illetve a nyomószilárdság is, ez utóbbi főleg homlokzat és lábazat szigetelésénél kap nagy szerepet.

Mi az, amit cégünkről tudni érdemes, hogy a jó döntést hozza?

  • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
  • a felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
  • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
  • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
  • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást is

További tanácsért és információért keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a hőszigeteléssel kapcsolatosan további tájékoztatást nyújthassanak az Ön számára.

Engedje meg, hogy melegebbé varázsolhassuk otthonát!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.