melyepites

Mi is az a mélyépítés?

Az építőipar e részterülete alá, mélységbe nyúló épített alkotások tartoznak. Ez egy olyan felszín alatti építési tevékenység, mely eredményeként, az elkészült létesítmény a földfelszín felett is látható részt kap.

A mélyépítési munkákra kiterjedő szolgáltatás, roppant összetett, mely rengeteg elméleti háttérismeret, és magas fokú szakmaiság meglétét követeli. Az építőipar ezen ágában végzett eljárások pontos alkalmazásánál rengeteg faktort kell figyelembe venni, a munkafolyamat nagyon pontos előzetes tervezést, számítások elvégzését igényli.

A teljesség igénye nélkül szeretnénk az alábbiakban néhány példát felsorolni olyan létesítményekre, melyek mélyépítési munkákkal készülnek:

 • bányák, alagutak, csatornázási rendszerek kialakítása, közlekedési pályák: gyorsforgalmi utak – autópálya, kerékpárút, gyalogút, vasút, metróhálózat,
 • családi házak esetében földfelszín alatt kialakítani kívánt: pince, garázs vagy éppen uszoda
 • nagyméretű épület komplexumok, irodaházak, csarnokok esetében, több szint földfelszín alatti mélységekbe történő építése
 • mindezek elkészültéhez szükséges mélyalapozás

A hazai hidrogeológiai adottságok miatt a mélyépítési munkálatok kivitelezésének szerves részét képezik a talajvíz megjelenésével, annak elvezetésével és kivédésével kapcsolatos legmegfelelőbb és legeredményesebb módszerek alkalmazásai.

Ennek a hosszútávra szóló beruházásnak a kialakítása, jellegéből adódóan érintheti a lakosságot, bizonyos vállalatokat, hatóságokat.

A mélyépítési munkák kivitelezésénél nagyon fontos:

 • a tervezet szerinti lépések időszaki sorrendben történő szakszerű, pontos betartása,
 • részegyeztetések, ellenőrzések
 • alapfontosságú a stabilizációs szerkezeti rétegek megfelelő elkészítése

Várjuk megkeresését a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy gipszkartonozással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

Amiért érdemes, rátermettségét már oly sokszor bizonyító cégünket választani:

 • szakképzett mesterembereket alkalmazunk, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek
 • a felmérés és az árajánlat készítés díjmentes, magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt
 • cégünk csapatában fix létszám a jellemző, ez természetesen igény szerint növelhető a határidő betartásának szükségessége esetében
 • munkavégzés helye Pécs és Baranya megye, de országosan is vállalunk kivitelezéseket
 • az elvégzett munka után további szolgáltatásként nyújtjuk a takarítást is

Várjuk megkeresését a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a mélyépítési munkákkal kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
 • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.