otthonfelujitasi_pr

OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM

Komplex szolgáltatásnyújtással szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik lakásfelújításukat az Otthonfelújítási program igénybevételével szeretnék megvalósítani, amihez az adminisztrációtól a kivitelezésig teljes körű ügyintézéssel állunk Megrendelőink rendelkezésére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha felújítanál, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá! Vagy nem találsz olyan kivitelezőt, aki komplett átalakítást vállal? 

Bővítenél de nem tudod mennyi lesz majd a költséged?
Igénybe vennéd az Otthon Felújítási Támogatást, de nem értesz az ügyintézéshez?
Esetleg nincs meg az önerő otthonod felújításához, de nem ismered ki magad a bankok útvesztőjében?
Jó helyen jársz, mert mi egy kézben kínálunk megoldást ezekre a problémákra.

Nem csak lakásfelújításokkal foglalkozunk, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk az ingyenes előzetes felmérés és árajánlat készítés után az ügyintézésben, a támogatások igénylése és az adminisztratív feladatok terén.
Teljes körű szolgáltatással arra törekszünk, hogy neked minél kevesebb teendőd legyen, miközben lakásod megszépül. 

A következő kiemeléssel szeretném felhívni kedves figyelmét, hogy a felmérés és az árajánlat készítés minden esetben díjmentes.

Bármilyen kérése, kérdése adódna, kérjük, keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére a megjelölt időkben, hogy az otthonfelújítási támogatással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk Önnek!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
KÉRDÉSEIT, KÉRÉSEIT ÜZENETBEN IS FOGADJUK.

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az ikon megjelölésével Ön elismeri, hogy elolvasta és egyetért az azokban leírtakkal.

OROSZ-GENERAL Kft. 

Adószám 
25894826-2-02
Cégjegyzékszám
02 09 082898
Székhely
7625 Pécs,
Vince u. 10/2.

Adatkezelési tájékoztató
Építőipari generál kivitelezés
  • Fő tevékenységünk a generál kivitelezés és az ezzel összefüggő szak -és szerelőipari munkálatok. Vállalunk átalakításokat, felújításokat, hozzáépítéseket, az előkészítő feladatoktól a kulcsrakész átadásig.

Created with ‌